Mijn Airfast compressor krijgen om te werken

Ons Bradnailer kan zijn ons toestel dat bovenal wordt ingezet bij diverse afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads betreffende ons korte kop.

Wil je bijvoorbeeld jouw autoband mogen oppompen, dan heb jouw ons bandenvulpistool nodig. Wil je verf kunnen spuiten, dan heb je een verfspuit nodig en wensen zijn jouw jouw banden kunnen vervangen vervolgens heb je een slagmoersleutel benodigd om de wieldoppen los te draaien.

Dankzij bestaan lage geluidsniveau kan zijn deze compressor geschikt wegens gebruik in woningen en flats voor o.a. onderhouds werkzaamheden.

Die stille MAX compressor levert altijd de gewenste perslucht, ongeacht een werkdruk of de kwaliteit over de elektrische aansluiting. Ook kan zijn deze lichtwegend van gewicht en bijzonder compact!

Bespaar tijd en bedrag betreffende die originele MAX Rebartier Vlechtmachines. Een vlechtmachines bestaan ideaal voor onder andere het bevestigen betreffende vloerverwarmingsslangen. Teneinde een verscheidene types Rebartier te bekijken klikt u dan ook op een afbeelding.

Behalve een compressor en dit geschikte luchtgereedschap heb je een luchtslang benodigd teneinde de compressor en het luchtgereedschap met mekaar te verbinden. Wegens dit onderhouden aangaande oliegesmeerde compressors get more info en het luchtgereedschap kan zijn dit ernaast aan te adviseren compressorolie met te schaffen.

Een MA06180 compressor is klein, lichtwegend, standvastig en gemakkelijk hanteerbaar. Dit gestel met de 6 liter tank zorgt een prima bescherming over een pomp en de drukunit. Een compressor is uitgerust met ons comfortabele handvat, zuignap voeten en ons drukregelaar.

VoertuigenWerkplaats gereedschapVloeistoffen en smeermiddelenVoertuig inspectieDiagnostische hulpmiddelenMotor en aandrijvingRemmen, vering, en sturenWielen en bandenCarrosserie gereedschapVoertuig elektrischVoertuig accessoiresSchoonmaakAutopech en noodgevallen

16° Coil nagels Hieronder kunt u dan ook ons afwisseling maken uit een verscheidene Coil nagels uitgekozen op diameter.

Pneumatisch gereedschapPneumatisch gereedschapPerslucht fittingenSpuitpistolenSpijkerpistolenNietjes en spijkers

Benodigdheden schroefmachines"Rapid" fixBitro houdersCardan koppelingDrill guidesFlexibelIndicatie hulzenMagnetischNeusstuk tbv schroefmachinesQuad driversReduceer adaptersSchroefgeleidersVerlengstukkenVerlengstukken en draaghaken

Bescherming en werkkledingReflecterende kledingOogbeschermingStofmaskersHoofdbeschermingGehoorbeschermingHandschoenenKledingVeiligiheids lijnen en hakenNoodhamerVeiligheidssetsKniebescherming

Behalve hiervoorgaande keuzes bestaan daar alsnog veel zaken daar waar je op kunt letten bij het kiezen aangaande een compressor. Zo kun je kijken naar het aanzuigvermogen. Op welke manier beter dit aanzuigvermogen (in liters ieder minuut), op welke manier eerder een tank zich bijvult en uiteraard lucht beschikbaar stelt. Ernaast zijn er een aantal zaken die aangeven op welke manier krachtig ons compressor kan zijn.

Die compressor bezit ons vernieuwend ontwerp met ons metalen elpee die een drukregelaar en de universele snelkoppeling beschermt en is door het onderstel betreffende 2 wielen en comfortgreep makkelijk te transporten. Een 2 voorpoten zorgen een degelijke stabiliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *